دستور
تهیه سس تارتار
از سس
تارتار میتوان برای طعم دادن انواع غذاها
از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی استفاده
کرد.
مواد لازم:
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیر: یک حبه
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد کنید.
• تخممرغ را رنده کنید (استفاده از
تخممرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط کنید.
دستور تهیه کرم پفی
برای تزیین رویه کیک!
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۳ عدد شکر ۴/۳ فنجان نمک
مقداری آب ۳/۱ فنجان پودر وانیل خالص ۴/۱
قاشق چای خوری
طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل
مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در
حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را
به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود ۲ یا
۳ دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر
بریزید و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با
درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق
شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید
و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این
رویه را استفاده کنید.
سالاد اندونزیایی
بسیار خوشمزه
این یک
دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده
غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای
سالاد اولویه میتوانید این سالاد را
استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان
ببخشید
مواد لازم:
سیب زمینی= نیم کیلو
گوجه فرنگی= ۲ عدد متوسط
نخود فرنگی= ۲۰۰ گرم
کالباس=۳۰۰ گرم
خیار شور= ۳۰۰ گرم
سس مایونز= به میزان لازم
گل کلم پخته شده:۳۰۰ گرم
هویج پخته شده:۲۵۰ گرم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم
میتوانید اضافه کنید
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات
ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که
شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده
و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی،
نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می
نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس
از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می
نمائیم.