جوجه کباب به سبک مراکشی + ...


HTML clipboard

مجله آشپزی

اینجا 
تابستان است | www.Persian-Star.org


 لطفا تا باز شدن کامل  شکیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را انتخاب کنید

جوجه کباب به سبک مراکشی

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ برای هر نفر: ۲۵۰ گرم؛
زعفران آب کرده: یک قاشق چایخوری؛
سیر رنده شده: یک حبه؛
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری؛
فلفل: یک قاشق چایخوری؛
ادویه گرامسالا: یک قاشق چایخوری؛
لیموترش: ۲ عدد؛
خامه: ۴ قاشق غذاخوری؛
فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد.

طرز تهیه:

گوشت سینه مرغ را خرد کنید.
زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.
سپس مرغ‌ها را یکی در میان با تکه‌هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید

اینجا 
تابستان است | www.Persian-Star.org

 آموزش آماده کردن خمیر پیتزا

مواد لازم:

شیر=۱ پیمانه
خمیر ترش=۱ قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=۲/۱ پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود ۵/۲ تا ۳ پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.

 

 

آموزش پخت پیتزا کوچک

 

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

  • گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم

  • فلفل دلمه سبز=۴ عدد

  • زیتون=۱۰ عدد

  • کنسرو قارچ=۱ قوطی

  • پیاز=۲ عدد بزرگ

  • رب گوج فرنگی=۲ قاشق سوپخوری

  • روغن زیتون=بقدر کافی

  • پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی

  • نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم

  • نمک و فلفل=به مقدار لازم

مواد لازم برای سس پیتزا:

  • سس گوجه فرنگی=نصف لیوان

  • سیر=۶ حبه

  • روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری

  • پور آویشن=۲ قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.
نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

طرز تهیه سس:
سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.

 

 

 
http://www.payeganltd.com/nabimages/hb/Group-banner2.gif
http://www.payeganltd.com/nabimages/hb/group-banner.gif