آشپزی هفته

HTML clipboard

HTML clipboard

 آشپزی هفته

 

 

 



 لطفا تا باز شدن کامل شکیبا باشید

 

 مرغ سرخ کرده با سس قارچ

 

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.


زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
سیر:‌ 2 حبه
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: 250 گرم
خامه:‌4/3 پیمانه
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت: ‌یک قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ کنید.
• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.

 

 

مرغ سرخ شده با قارچ

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
• سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

 

 

 طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

 

این نوع کیک شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.
زمان: ۴۵ دقیقه
زمان کلی: با سرد شدن کیک ۱ ساعت و نیم

 

مواد لازم:
یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
۶ اونس( هر اونس برابر با ۳۱/۱گرم) شکلات آب شده
۱ قاشق چای خوری وانیل
۱ فنجان سرشیر*** کم چرب

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تا ۸ اینچ(هر اینچ معادل ۲/۵۴ سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.
با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.
مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.
از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.


 

 

     
 

 
     

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد