مجله آشپزی

HTML clipboard

HTML clipboard

مجله آشپزی

 

 

 



 لطفا تا باز شدن کامل شکیبا باشید

 

 

آموزش تهیه: دسر فروماز پرتقال,دسر توت فرنگی,بستنی شاه توت
 

 

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم) خامه پاستوریزه: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم: ۴ ورق
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

 

 

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد